3js & danny vera

# Zeeland Nazomerfestival 2019

3js & danny vera

woensdag 4 sep, 21u00

Het nieuwe album NU is een frisse start voor de 3JS die met hun folky sound en poëtische teksten garant staan voor een topavond.
Door hun deelname aan tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en DWDD hebben de 3JS zich al van alle muzikale kanten laten zien. Negen studioalbums waarvan er vier de gouden status behaalden, in tien jaar tijd, is bewonderenswaardig te noemen

Middelburgs trots Danny Vera pakt muzikaal groter uit dan ooit! Vera komt met een blazerssectie én strijkensemble naar het Abdijplein om ons te laten genieten van zijn Americana sound en zijn nieuwste hit Roller Coaster, over de achtbaan die leven heet.
De Americana stijl van Vera wordt vaak vergeleken met die van Chris Isaak, Roy Orbison én Elvis. Als kleine jongen kreeg hij rock ‘n roll met de paplepel ingegoten door zijn vader die eind jaren zestig muzikant was in de band The New Black & White. 

PopaanZee - 20u30
Company of Sinners bestaat uit twee muzikale broeders die al bijna 30 jaar samen de Zeeuwse en Brabantse podia onveilig maken. Echter zijn ze nu een andere, minder luide weg ingeslagen. Met onder andere gitaar, mondharmonica, banjo en wasbord brengen ze muziek die leunt tegen de blues, country, folk en ze ontwijken ook de rock&roll niet. 

PopaanZee 20u30 Company of Sinners 21u00 3JS 22u30 Danny Vera Locatie Festivalhart Abdijplein Middelburg