blackbird & davina michelle

# Zeeland Nazomerfestival 2019

Blackbird & davina michelle

dinsdag 3 sep, 21u00

Rauwe, vintage gitaarsounds en filmische western strijkers worden gecombineerd met een stem waarin folk en soul doorklinken: Blackbird schrijft nostalgische songs om tijdens een mooie zomernacht op door te dansen.
Blackbird is het alter ego van singer-songwriter Merel Koman. De van oorsprong Limburgse is al haar hele leven bezig met muziek. De zangeres heeft een krachtige, zuivere stem en een aanstekelijke presence op het podium. Dat is ook de plek waar ze het allerliefste staat. Afgelopen lente en zomer was Blackbird te zien op verschillende festivals waaronder Pinkpop en Tuckerville.

Davina Michelle breekt definitief door met Duurt te Lang en won de Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer.’ Met Marco Borsato, Armin van Buuren scoort ze met Hoe het danst.
In het programma ‘Beste Zangers’ (2018) zingt Davina Michelle het nummer Duurt te Lang van Glen Faria. Een record brekende hit die 11 weken op 1 blijft staan. Zo ontvangt Davina awards voor ‘Meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40’, ‘Hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000’, ‘Talent van het Jaar’, ‘Hit van het Jaar’, en ‘Muziekmoment van het Jaar’ met als bekroning een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer’. 


PopaanZee - 20u30
Isabel werd in 2014 tweede bij The Voice Kids en in 2017 tweede bij The Voice of Holland. Ze zong op Radio 538 Koningsdag, op Concert at Sea samen met Paskal Jacobsen en met het Praags Philharmonisch Orkest in Athene. Isabel & Band zijn ambitieus en willen graag hun eigen muziek schrijven. De eerste single Without You is in januari 2019 uitgebracht.

PopaanZee 20u30 Isabel 21u00 Blackbird 22u30 Davina Michelle
Locatie Festivalhart Abdijplein Middelburg