COLOFON

# Zeeland Nazomerfestival 2019

11
locaties
13
dagen
110
Activiteiten

Over ons

Theaterproductiehuis Zeelandia maakt reizende theaterproducties met een Zeeuwse invalshoek en locatietheater op bijzondere plaatsen in het Zeeuwse landschap voor het Zeeland Nazomerfestival, waarvan zij tevens organisator is.

Zeeland Nazomerfestival
Zeeland Nazomerfestival is een jaarlijks terugkerend festival met een breed aanbod van theater en muziek. Het theater speelt zich af op unieke locaties in de Provincie Zeeland. Het festival trekt bezoekers aan vanuit de regio, maar ook daarbuiten. Met locatietheater, podiumkunsten en muziek op en rondom het Abdijplein in Middelburg weet het festival een breed publiek aan te spreken. Door te focussen op kwaliteit en variatie onderscheidt het Zeeland Nazomerfestival zich ten opzichte van vergelijkbare festivals. Het Zeeland Nazomerfestival vindt plaats van 27 aug t/m 7 sep 2019.

Vrienden van Theaterproductiehuis Zeelandia
Theaterproductiehuis Zeelandia en het Zeeland Nazomerfestival worden mede mogelijk gemaakt door onze vrienden. Vrienden leveren een belangrijke bijdrage aan het culturele klimaat in
Zeeland. Maar natuurlijk krijg je er iets voor terug. Onze vrienden kunnen gratis naar een try-out en ontvangen een uitnodiging voor onze jaarlijkse vriendenavond. Vrienden hebben tevens voorrang bij het reserveren van een tafel voor onze legendarische picknick.
Klik hier voor meer informatie.

Raad van toezicht
Jan de Waard (voorzitter), Martijn Kalle, Michiel van der Waard, Elly Klap - van Strien en Josje de Regt.

Directeur/bestuurder
 Henk Schoute
Artistieke leiding Alex Mallems
Officemanager Dusty Slomp-Rijkse
Marketing en publiciteit Miska Aksular 
Coördinator kaartverkoop Jesse Beijer
Productie Bart Mulder & Marianne Verburg

Vrijwilligers
Zonder de inzet van onze vrijwilligers kan het Zeeland Nazomerfestival niet bestaan. We zijn altijd op zoek naar extra handen die ons ondersteunen in de opbouw en afbouw, kaartcontrole, publieksbegeleiding enz. Klik hier voor meer informatie


Ontwerp/realisatie magazine 
Morecreative.nl