picknick & Nazomerzingen

# Zeeland Nazomerfestival 2019

picknick & Nazomerzingen

zondag 1 september

Nazomerpicknick (VOL)
De picknick is een van de gezelligste onderdelen van het Zeeland Nazomerfestival. Wij zorgen voor de tafels en muziek, onze gasten zorgen voor de aankleding en een eigen picknickmand.
We hebben plek voor 1000 picknickers, toch is de vraag altijd vele malen groter dan het aanbod. Dit jaar konden onze vrienden en picknickers die de laatste drie jaar trouwe bezoekers waren, zich als eerste aanmelden voor de picknick.

Door het overweldigende aantal reacties is het helaas niet meer mogelijk om tafels te reserveren voor de nazomerpicknick.

Spelregels
Er mag (veiligheidsvoorschriften) geen vuur o.i.d. gebruikt worden (dus geen barbeque etc.).
Tafels kunnen van 11u00 tot 11u45 worden ingericht. Daarna worden niet gebruikte tafels aan overige belangstellenden gegeven en is er geen recht op restitutie van het huurbedrag.
De picknick duurt tot 14u00, tafels moeten voor 14u30 worden leeggemaakt. De tafels worden tussen 14u30 – 15u00 weggehaald.

Nazomerzingen met Leoni Jansen
Leoni Jansen komt weer naar Zeeland om het Abdijplein zingend op zijn kop te zetten. Zij brengt liedjes mee waar heel veel mensen van houden. Liedjes die ergens ter wereld, ergens op de een of andere lijst, helemaal bovenaan staan. 

Het Nazomerzingen staat dit jaar in het teken van de nummer 1 hits, van Ed Sheeran tot Queen en van Marco Borsato tot Blöf. Onder leiding van Leoni Jansen zingen we Nederlandse hits die het buitenland hebben bereikt (Venus, Little Green bag), dansbare hits (Dancing in the street, Twist again), levensleshits (Don’t worry be happy, Let it be), onverwachte hits (Gagnam style, Drank & drugs), troostende hits (Stand by me, Fix you) en nieuwe en oude vrienden (Parijs, Het Dorp).

Met band olv Erik Rutjes en solisten Michelle en Lesley van der Aa , Jorginho Paunussa, Jeroen Kramer en Leoni Jansen.

VRIJ TOEGANKELIJK

12u00 Nazomerpicknick (VOL) 15u00 Nazomerzingen Locatie Festivalhart Abdijplein Middelburg