Popaanzee Goldrush

# Zeeland Nazomerfestival 2019

popaanzee Goldrush

maandag 2 september, 20u30

Popaanzee begon in 2007 als één van de eerste trajecten op het gebied van talentontwikkeling in popmuziek. Tientallen Zeeuwse bandjes werden gecoacht door bekende en minder bekende namen uit de Nederlandse popmuziekindustrie. Popaanzee was
en is voor veel jonge muzikanten dé springplank naar een carrière in de popmuziek en tegenwoordig hét platform voor talentontwikkeling in Zeeland gericht op dat ene doel: muzikanten verder helpen.

Speciaal voor het 12 ½ jarig jubileum van PopaanZee keren PEER, Going Dutch, Steady New Sounds en Zinkzand terug naar het Abdijplein voor een spetterend Zeeuws feest.

Sinds 2014 broeit er iets in het anders zo rustige Middelburg, de thuisbasis van PEER. Dit viertal brengt een mix van energieke indierock met aanstekelijke Britpop. 
Jonge honden maar al lang geen groentjes meer. Al kort na de oprichting sleept de band meerdere prijzen in de wacht en staan er onder meer shows op Concert At Sea op het programma. De release van debuut-EP Mad For It! brengt de band langs de nationale TV en radio (onder meer DWDD, NPO Radio 2, NPO 3FM).

De single I Don’t Wanna wordt zelfs uitverkoren voor de wereldwijde Mercedes AMG campagne met autocoureur Lewis Hamilton in de hoofdrol. Vele shows waaronder een bomvol festivalseizoen en de Cavern Club in Liverpool volgen en als klap op de vuurpijl reist de band eind 2017 af naar India, waar ze door een uitzinnig publiek worden ontvangen.

PopaanZee 20u30 Goldrush Locatie Festivalhart Abdijplein Middelburg