samba Salad

# Zeeland Nazomerfestival 2019

Samba Salad

woensdag 4 september, 15u00

Het is ongelooflijk maar waar, Samba Salad viert een vriendschap van 40 jaar! Wat is het leven zonder vrienden? Vriendschap is van
alle (leef-)tijden en Samba Salad viert dit graag samen tijdens de ZNF Kindermiddag. 
Laten we samen dansen, zingen en muziek maken, want we zijn vrienden voor... altijd! Vergeet niet al je vrienden mee te nemen!

Muziektheatergezelschap Samba Salad maakt al vier decennia lang met veel plezier muziektheater voor de kleine mens. Let op, grote mensen genieten ook mee, want het is zeker niet alleen voor kinderen! Gitaren, piano, bas, knetterende flamencohakken en percussie in een energieke mix : muziekstijlen als flamenco, samba, salsa, latin-jazz, kaseko, calypso en afrobeat zijn het muzikale palet voor de honderden liedjes en voorstellingen van Samba Salad waarvan inmiddels al meerdere generaties kinderen mee zijn grootgebracht. 

De verdieping

Kinder Lunchconcert

Begin de ZNF kindermiddag met een meezinglunchconcert van Sjef Hermans. Eet na afloop een lekkere pannenkoek en feest verder op het Abdijplein met Samba Salad.
Datum 4 sep.
Tijd 12u15 tot 13u00
Tickets

Kinderopvang Walcheren organiseert leuke kinderactiviteiten op het Abdijplein. Kom lekker plakken en kleuren en maak alvast
een mooie feestmuts voor het concert van Samba Salad.
Datum 4 sep
Aanvang 13u30

13u30 Knutselen met KOW 15u00 Samba Salad Locatie Festivalhart Abdijplein Middelburg