Shake shake shake

# Zeeland Nazomerfestival 2019

Shake shake shake

5,6,7 sep

een feestje voor wildebrassen van lijf en geest

We hoeven niet de top te bereiken. We hoeven niet oud te worden of jong te blijven, op te klimmen of af te vallen. We willen hier en nu zijn. We willen een feest bouwen en los gaan. We willen de diepte in, waar niemand meer iets over ons te zeggen heeft. We willen schudden, schokken, schreeuwen, schampen, schitteren en schaterlachen. We willen Shake Shake Shake. HIT ME!”

Met Shake Shake Shake: first edition onderzoeken De Dansers hoe dans in een concert kan worden vervlochten. In het donker tussen de instrumenten klinkt de muziek als een aanstekelijke uitnodiging om te bewegen, alle ellende van je af te schudden. Onder vrolijk klinkende tonen schuilt waanzin, die soms grappig overkomt maar des te gevaarlijker is.

Een live band van dansers en muzikanten brouwt met lijven, stemmen en instrumenten een cocktail vol ingehouden woede en uitbundige vrolijkheid, pijn en waanzin, dooddansen en schaterlachen. 

Data 5, 6, 7 sep 
Aanvang 20u30
Duur 45 min. 
Locatie De Spot Middelburg
Prijs tot 1 augustus: €22,50 / CJP 17,50

De verdieping

ZNF Lunchtafelgesprek Shake Shake Shake mixt dans met een liveconcert en staat tijdens Zeeland Nazomerfestival in poppodium De Spot. Shake Shake Shake is heel geschikt voor jongeren, maar hoe motiveer je jongeren om een voorstelling te bezoeken? Programmeur Marc Maquelin van Poppodium De Spot, Sanne Wichman van De Dansers en Monique de Jonge van HZ Cult delen hun tips and tricks.
Datum 5 sep
Tijd 12u15 tot 13u00
Prijs €5,- (incl. lunch)
Tickets

Afterparty in het Festivalhart. Ben je na Shake Shake Skake nog niet uitgefeest? Je toegangskaart biedt na afloop van de voorstelling toegang tot het Abdijplein!
Lever je toegangskaart in bij de kassa op de Balans en ontvang je ticket voor het plein.

Inleiding op locatie door De Dansers voorafgaand aan de voorstelling.
Datum za 7 sep
Aanvang 20U00
Prijs gratis op vertoon van entreebewijs

concept Guy Corneille en Josephine van Rheenen choreografie Josephine van Rheenen ism spelers cast (live muziek en dans) Ruben van Asselt, Guy Corneille, Yoko Ono Haveman, Marie Khatib-Shahidi, Wannes De Porre, Hans Vermunt productie Danae Bos techniek Chieljan van der Hoek
zakelijk advies Miriam Gilissen educatie Sanne Wichman marketing en publiciteit Sabrina Cols artwork 75B fotografie Moon Saris (scenebeelden) & Karin Jonkers (cast foto) video Bart van Pagée (teaser) met dank aan Gemeente Utrecht, Fonds Podiumkunsten