Wende

# Zeeland Nazomerfestival 2019

Wende

zaterdag 31 augustus, 21u00

Singer-songwriter, theatermaakster, chansonnière, actrice, performer, producer, huiskunstenares bij Koninklijk Theater Carré; Wende is het allemaal en helemaal. Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes en trends vertelt ze verhalen op het snijvlak van wie en waarom. 

In februari 2019 won zij met haar album ‘MENS’ de Edison Pop Award in de categorie Beste Album. 

PopaanZee - 20u30
Eigen muziek maken is wat deze Zeeuws-Vlaamse 20-jarige singer/songwriter Femke Bun het liefste doet. De afgelopen jaren heeft ze flink aan de weg getimmerd: Zo stond ze al op vele Zeeuwse festivals, waaronder o.a. Vestrock en Weitjerock en stond ze afgelopen jaar ook in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. Ze zit nu in haar 2e jaar van Musician 3.0 aan het Utrechts Conservatorium.
Eind 2018 bracht ze haar eigen dubbel-album "2017" en "Typhoon" uit met zowel in Hulst als in Utrecht een release party.
Met haar eigen nummers hoopt ze mensen te kunnen raken, omdat het vaak gaat over dingen die haar hebben geraakt. Verwacht intieme nummers met diepgaande teksten en een optreden waarbij Femke zichzelf voornamelijk op gitaar begeleidt, maar ook af en toe de ukulele, piano, loop-station bespeelt.

PopaanZee 20u30 Femke Bun 21u00 Wende Locatie Festivalhart Abdijplein Middelburg